Muziek & Beeld

Buma/Stemra

De auteursrechtenorganisatie die in Nederland de belangen van componisten en tekstdichters behartigt en vergoedingen incasseert voor uitvoeringen van beschermde muziek in het openbaar. VCHO-leden ontvangen 17% extra korting bij Buma/Stemra.

Website Meer info
Royalty Free Music

Muziek vrijgesteld van kosten voor Buma/Stemra. Muziek afspelen via tablet of mobiel. Met keuze uit 19 verschillende genre’s. Internet is vereist. Voor VCHO-leden gelden er speciale tarieven.

Website Demo
Sena

Voor die openbaarmaking van muziek vraagt Sena namens de muzikanten en producenten een vergoeding in de vorm van een licentie. VCHO-leden ontvangen 14,5% extra korting bij Sena.

Website Meer info
Premium Music

Afspeelsysteem voor het afspelen van muziek waar Buma/Stemra en Sena rechten op berusten. Kant en klare playlisten speciaal voor u ontwikkeld door onze muziekspecialisten. Internet is vereist. Voor VCHO-leden gelden er speciale tarieven.

Website Demo
Videma

Als u tv-beelden vertoont in een zakelijke omgeving mag dit volgens de Auteurswet alleen indien u toestemming heeft van de programmamakers, zoals omroepen en producenten. VCHO-leden ontvangen 12% extra korting bij Videma.

Website Meer info
Eskeep

Muziek vrijgesteld van kosten voor Buma/Stemra. U krijgt een fysieke apparaat met gratis muziek-updates. U heeft keuze uit 20+ muziekgenres. Voor VCHO-leden gelden er speciale tarieven.

Website Demo