Marketing

Sitedish

Sitedish biedt een totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants. Zij kunnen zorgen dat u binnen een paar dagen al online kunt zijn. Voor ondernemers die veilig willen afhalen of thuisbezorgen is biedt Sitedish een oplossing.

Website Meer info
Yaband Media

VCHO-leden ontvangen korting bij hulp voor het aanmaken van een WeChat Official Subscription account en korting op alle betaalde online marketing services uitgevoerd door Yaband Media.

Website Meer info
Jamezz

QR bestellen is de toekomst voor de horeca. Geen wachttijden voor gasten, de oplossing voor personeelstekort en tot wel 30% meer omzet! VCHO-leden krijgen  korting op de abonnementskosten en aansluitkosten.  

Website
RV Webdiensten

Voor VCHO-leden gelden er speciale tarieven voor het maken van een volledig nieuwe (full-responsive) website met een moderne uitstraling. Daarnaast bieden ze ook een fotografie pakket en een professionele bedrijfsvideo aan die gebruikt kunnen worden voor op de nieuwe website en/of uw social media.

Website Meer info
Resengo

Resengo biedt een zeer complete en gebruikersvriendelijke reserveringsmodule voor de horeca en werken in Nederland en België al met veel Aziatische horecaondernemers samen. VCHO-leden ontvangen korting op de reguliere prijzen.

Website