Ledenvoordeel CashDesk

Waarom voor CashDesk kiezen?

CashDesk biedt verschillende oplossingen voor afhaal- en bezorgrestaurants, zoals bestelsoftware, bestelwebsites, bestel- en bezorg apps, kassasystemen, etc. En natuurlijk krijgen VCHO-leden korting op zowel het maandelijkse abonnement als de transactiekosten.

Bestelwebsite 
Bij CashDesk bent u aan het juiste adres voor een bestelwebsite in uw eigen huisstijl, die goed vindbaar is op Google en aan alle moderne eisen voldoet. U kunt bij CashDesk kiezen voor 3 verschillende abonnementen. Of u nu veel of weinig bestellingen per dag heeft, met het Start-Up, Scale-Up en Professional abonnement kunt u altijd het pakket kiezen dat het beste bij u past.

Ledenvoordeel
VCHO-leden krijgen bij CashDesk korting op de maandelijkse abonnementskosten én op de iDeal Transactiekosten. Voor een bestelwebsite, homepage en POS systeem zijn de tarieven als volgt:

Vanaf gemiddeld 11 orders per dag is het al voordeliger om te kiezen voor het CashDesk Professional abonnement. Door de lage iDeal transactiekosten bij het CashDesk Professional abonnement kunt u veel besparen ten opzichte van andere aanbieders van bestelwebsites, zoals Sitedish en Foodticket.

 

Transactiekosten
Aanbieders als Sitedish en Foodticket hebben lage, vaste maandelijkse kosten, maar door de hoge iDeal transactiekosten betaalt u onbewust te veel. Cashdesk kiest met het Professional abonnement voor hogere vaste maandelijkse kosten en lage iDeal transactiekosten van maar € 0,09. Hierdoor kunt u duizenden euro’s per jaar besparen.

Met CashDesk Professional bespaart u in dit rekenvoorbeeld op jaarbasis € 1.194 in vergelijking met Sitedish en zelfs € 3.174 in vergelijking met Foodticket. Heeft u meer dan 25 bestellingen per dag, dan is uw voordeel nog groter. 

Bekijk het filmpje hieronder voor meer uitleg over de transactiekosten.

 

Voordelen van CashDesk
VCHO heeft gekozen voor een samenwerking met CashDesk omdat zij u veel voordelen kunnen bieden. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij.
  • Een goedkoper alternatief dan Foodticket en Sitedish.
  • De bestelwebsite is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden.
  • Ruim 10 jaar ervaring op het gebied van maaltijdbezorging.
  • Levert een beproefd stabiele website en POS systeem.
  • Er zijn verschillende abonnementen, zodat er voor iedere ondernemer een passende financiële oplossing is.
  • Technologisch vooruitstrevende partner.
  • Levert de juiste tools om uw bezorgproces volledig onder controle te krijgen en te houden.

Aanvragen Cashesk

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met CashDesk haar oplossingen? Bel met VCHO op 020 – 34 58 202,  stuur een mail naar info@vcho.nl of vul het formulier in via de onderstaande button.

Meer info CashDesk