Ledenvoordeel Koenraet Assurantiën

Iedereen loopt risico’s en vrijwel iedereen probeert de financiële gevolgen te voorkomen of op zijn minst te beperken. Samen met Koenraet verzekeringen maakt VCHO voor u graag het onzekere zeker voor zeer aantrekkelijke prijzen. 

Wie is Koenraet Assurantiën? 

Koenraet is Makelaar in Assurantiën en adviseert Aziatische restaurants op het gebied van verzekeringen. 

Deskundigheid, integriteit en helderheid staan daarbij hoog in het vaandel.  

Pakketverzekering 

Koenraet biedt voor de horeca een speciale pakketverzekering aan met een allriskdekking in combinatie met lage eigen risico’s en een 24-uurs schadeservice. Hiermee bespaart u al t.o.v. uw huidige premie. Daarbij ontvangt u ook nog een gratis glas- en geldverzekering en gratis telefonisch juridisch advies. 

De verzekeringen worden afgesloten voor 1 jaar u zit dus niet vast aan langdurige contracten en wanneer u een pakketverzekering voor uw bedrijf bij ons onder brengt dan kunt u bij ons ook uw privébezittingen en motorrijtuigen verzekeren. Op deze manier kunt u een totaalpakket in 1 keer verzekeren wat u tijd en geld bespaard. 

Unieke Verzuimverzekering 

Kan uw werknemer door ziekte niet werken? Dan dient u meestal twee jaar het loon door te betalen. Met een ziekteverzuimverzekering ontvangt u een vergoeding voor deze kosten. 

Samen met de partner Verzekering Combinatie Nederland (VCN Verzuimmanagement), biedt Koenraet u professionele ondersteuning bij het vaststellen van de oorzaken en het gericht wegnemen van het verzuim. Doel hiervan is een snelle en duurzame werkhervatting. 

De verzekeringen worden afgesloten voor 1 jaar u zit dus niet vast aan langdurige contracten. 

Aanvragen Koenraet Assurantiën

Heeft u interesse of vragen over Koenraet Assurantiën? Bel met VCHO op 020-34 58 202 of stuur een mail naar info@vcho.nl. Koenraet Assurantiën neemt vervolgens contact met u op.