Ledenvoordeel Koenraet Assurantiën

Iedereen loopt risico’s en probeert doorgaans de financiële gevolgen te vermijden of op zijn minst te beperken. VCHO werkt samen met Koenraet Assurantiën om het onzekere zeker te maken voor hun klanten, en dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Koenraet Horeca Verzekeringen

Koenraet Horeca Verzekeringen heeft via volmachten toegang tot de wereldwijde verzekeringsmarkt voor de horeca. Ze bieden verschillende collectieve verzekeringen, dekken zelfs bezorgscooters en fietsen, en staan bekend om hun 24-uurs schadeservice.

Koenraet Horeca Pakketpolis

Met de Koenraet Horeca Pakketpolis kunnen ze klanten de beste voorwaarden bieden tegen concurrerende premies, en zo bezittingen, omzetverlies en aansprakelijkheid beschermen. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte kunnen klanten gemiddeld meer dan € 1.000,- per jaar besparen. Ze berekenen graag het specifieke voordeel voor elke situatie.

Bovendien besteedt Koenraet Horeca Verzekeringen uitgebreide aandacht aan de preventieve eisen van verzekeraars, om onaangename verrassingen bij schade te voorkomen.

Aanvragen Koenraet Assurantiën

Heeft u interesse of vragen over Koenraet Assurantiën? Bel met VCHO op 020-34 58 202 of stuur een mail naar info@vcho.nl. Koenraet Assurantiën neemt vervolgens contact met u op.