Ledenvoordeel Alarmed

Alarmed levert Europa’s best geteste alarmsysteem met hoge korting voor VCHO-leden. Speciaal voor VCHO heeft Alarmed een standaard bedrijfssysteem samengesteld dat u met 50% korting kunt aanschaffen. Bovendien bent u vanaf € 18,95 per maand al aangesloten op de meldkamer. Het alarmsysteem van Alarmed voldoet aan de eisen van de verzekeraars.

Standaard bedrijfssysteem

Het standaard bedrijfssysteem dat Alarmed voor VCHO-leden heeft samengesteld bestaat uit:

  • 1 Hub 2 (basis station)
  • 1 KeyPad Plus
  • 1 MotionCam
  • 2 DoorProtects
  • 1 DoubleButton (paniekknop)
  • 3 Tags of pasjes

VCHO-leden betalen voor het volledige systeem slechts € 449 i.p.v. € 899 (in combinatie met een 3-jarig serviceabonnement)
 
Optioneel kunt u het systeem uitbreiden met:

  • Motioncam-fotoverificatie binnen (€ 75 per stuk i.p.v. € 150,  extra maandelijkse abonnementskosten € 2).
  • Motioncam-fotoverificatie buiten (€ 165 per stuk i.p.v. € 330, extra maandelijkse abonnementskosten € 4).

Meldkamer

Met het serviceabonnement van Alarmed wordt niet alleen uw alarmsysteem onderhouden, maar bent u ook aangesloten op de meldkamer. Meldingen worden binnen 30 seconden verwerkt door de ervaren centrale-medewerkers en doorgestuurd naar de hulpdiensten.
 
Het serviceabonnement voor het standaardbedrijfssysteem kost u slechts € 18,95 per maand (i.p.v. € 20,95). Bovendien zijn bij een 3-jarig contract de eerste 3 maanden van het serviceabonnement gratis.

Maatwerk

Als u een nieuw alarmsysteem wilt aanschaffen, komen de deskundige medewerkers van Alarmed altijd de situatie in uw zaak bekijken en maken dan een offerte op maat.

Overstappen

Heeft u al een alarmsysteem en wilt u overstappen naar Alarmed? Zij kunnen de gehele overstap voor u verzorgen. Bovendien kijken zij welke elementen van u bestaande systeem geïntegreerd kunnen worden in het nieuwe alarmsysteem.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 
Alarmed geeft ook korting op een alarmsysteem voor uw woning. U kunt uw woonhuis al beveiligen vanaf € 599 incl. BTW.