Ledenvoordeel Q8 Tango

Met de Q8 Tango Tankpas kunt u fors besparen op uw brandstofkosten. Deze korting geldt bij alle tankstations, dus ook langs de snelweg. Rijdt u 30.000 km per jaar? Dan kunt u tot wel € 325 per jaar besparen! Wacht dus niet langer en vraag de pas hier aan. De Q8 Tango Tankpas is helemaal gratis.

Kortingen

VCHO-leden ontvangen de volgende kortingen met de Q8 Tango Tankpas:

Ontvang 15,73 cent korting per liter*
op onderstaande tankstations:

*De korting is inclusief BTW en geldt op de adviesprijs van Tango. Indien een tankstation al korting op de adviesprijs geeft, dan wordt deze verrekend met uw korting.

  • U betaalt met de Q8 Tango Tankpas bij meer dan 1.350 tankstations in Nederland en bij 1.800 tankstations in de Benelux;
  • U ontvangt alléén korting als u tankt in Nederland;
  • U betaalt elke 2 weken achteraf, per automatische incasso;
  • Gratis en realtime beheer- en declaratiesysteem voor BTW teruggave;
  • Alle tankstations zijn makkelijk terug te vinden in de Tango app;
  • Het verwachte volume moet bij de aanvraag worden opgegeven maar hoeft niet gehaald te worden. Er hoeft alleen betaald te worden wat wordt getankt.

Hoe werkt het?

De korting wordt berekend over de adviesprijs van Tango. U betaalt altijd de laagste prijzen.

Voorbeeld 1:
U gaat tanken bij een Tango tankstation waar de pompprijs 5 cent lager is dan de adviesprijs. U krijgt dan 14-5 = 9 cent korting op de pompprijs.

Voorbeeld 2:
U gaat tanken bij een Avia tankstation waar ze een actie hebben en 15 cent korting geven op de adviesprijs. U krijgt dan geen extra korting meer, maar betaalt de pompprijs.

Voorbeeld 3:
U gaat tanken bij een Texaco tankstation langs de snelweg. De pompprijs is 4 cent hoger dan de adviesprijs. U krijgt dan 14 + 4 = 18 cent korting op de pompprijs.

Aanvragen Q8 Tango Tankpas

Meteen aanvragen? Vul het online aanvraagformulier in via de onderstaande button.

Vraag de Q8 Tango Tankpas gratis aan