Ledenvoordeel Bochane

Thuisbezorgen wordt steeds populairder. Het biedt dan ook enorme kansen voor groei en extra omzet. Speciaal voor VCHO-leden stelt autodealer Bochane een aantal auto’s beschikbaar voor lease, om thuisbezorging eenvoudiger te maken. Bezorgen met de auto is met name zeer aantrekkelijk voor ondernemers buiten de grote drukke (binnen)steden, gezien de hogere afstand die overbrugd moeten worden.

Dacia Spring Comfort

Deze compleet uitgeruste, compacte, elektrische auto is heel geschikt als bezorgauto. De actieradius van de Dacia Spring is 230 stadkilometer (WLTP), maar dit zal in werkelijkheid iets lager zijn, namelijk 150 – 170 km. De auto wordt standaard geleverd met zwart metallic lak.

Dacia Sandero

De Dacia Sandero heeft een af-fabriek LPG-installatie, waardoor deze auto op zowel LPG als benzine kan rijden. LPG kost ruim één euro minder dan benzine, waardoor u veel kunt besparen op de brandstofkosten. Door de lage aanschafprijs en lage bpm is ook de fiscale bijtelling laag. De Dacia Sandero is al jaren de bestverkochte auto in Europa. Tevens is deze auto groter dan de Renault Twingo en de Dacia Spring voor een prijs die er tussenin zit. Kortom: een zeer welkom, voordelig alternatief.

Mitsubishi Space Star

Wilt u een bezorgauto die op benzine rijdt, dan is de Mitsubishi Space Star met zijn krachtige 1.2 liter motor de juiste keuze. De Mitsubishi Space Star is de ideale compacte auto voor gebruik in de stad en daarbuiten.

Full Operational Lease

In het leasebedrag is voor zowel de Dacia’s als de Mitsubishi Space Star onder andere het volgende inbegrepen:
  • Allrisk verzekering (eigen risico € 150);
  • Schadeverzekering inzittenden;
  • Standaard geleverd met 4-seizoenen banden;
  • Reparatie en onderhoud;
  • Bestickering;
  • Arval Assitance;
  • Vervangend vervoer (>24 uur)
  • Motorrijtuigenbelasting

Ledenvoordeel

VCHO-leden krijgen korting op de reguliere leasetarieven. U kunt de auto’s leasen voor verschillende kilometrages en met een looptijd van 36 tot 60 maanden.

Aanvragen Bochane

Heeft u interesse of vragen over de diensten van Bochane? Bel met VCHO op 020 – 34 58 202, stuur een mail naar info@vcho.nl of neem direct contact op met Bochane via de onderstaande knop.

Aanvraag contactformulier

Er zijn extra maatregelen genomen door misbruik van deze auto’s door leden van de VCHO. Hierdoor is de verzekeringscomponent van het leasebedrag verhoogd naar in de matrix vermelde bedragen. Ook zijn onderstaande regels ingevoerd om extreme slijtage te voorkomen. Bij normaal gebruik is dit niet voor u van toepassing.

Bericht van Renault Nederland

De Renault Twingo werd vernieuwd in 2019 en we hebben een elektrische versie aan het productgamma toegevoegd in november 2020. Deze versies blijven in productie tot het moment van ingang van de nieuwe Euro7 emissieregeling. Er is nog geen definitieve datum bekend rondom deze nieuwe emissieregel, maar zal waarschijnlijk tegen de horizon van 2025 zijn.

Renault blijft ook daarna doorgaan met het bouwen van elektrische stadsauto’s, getuige ook het onlangs gepresenteerde nieuwe Renault 5 prototype voor de toekomst.