Ledenvoordeel LW Advocaten

Elke ondernemer krijgt wel eens te maken met vraagstukken die vragen om een juridische oplossing.  

Het motto van LW Advocaten is: ‘’Het recht toegankelijk maken voor iedereen’’. Iedereen heeft immers recht op goede juridische hulp. Heeft u een juridische vraag of hulp nodig bij een procedure? LW Advocaten staat voor u klaar met specialisten op verschillende rechtsgebieden, die aan de hand van de situatie altijd een passende juridische oplossing vinden. Uniek is dat LW Advocaten een China Desk heeft die zich richt op het juridisch ondersteunen van Chinese ondernemers in Nederland. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Chinees.

Ledenvoordeel

Het eerste, oriënterende gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of het zinvol en lonend is om verdere stappen te ondernemen. Indien dit het geval is, kunt u als VCHO-lid profiteren van ruim 12% korting op het reguliere tarief.

Chinese Kredietunie Nederland

LW Advocaten is ook nauw betrokken bij de Chinese Kredietunie Nederland (CKN). Zij brengen Chinese ondernemers (kredietgevers en kredietnemers) in Nederland bij elkaar binnen een coöperatie. Ook ondernemers van niet-Chinese komaf, die affiniteit hebben met China-business of zaken doen met Chinese ondernemers en bedrijven zijn welkom. Succesvolle Chinese ondernemers stellen financiële middelen, contacten en expertise beschikbaar om collega-ondernemers in Nederland verder te helpen. 

Aanvragen LW Advocaten

Heeft u interesse of vragen over LW Advocaten? Bel met VCHO op 020 – 3458 202 of stuur een mail naar [email protected]. LW Advocaten neemt dan contact met u op.