Ledenvoordeel NBService

Sinds 1990 is NBService een landelijk werkende gespecialiseerde groothandel in porselein, melamine, glaswerk, bestek, servetten en verder alles op het gebied van keuken- en buffetinrichting.

NBService is een begrip in de branche en heeft een betrouwbare reputatie opgebouwd met aansprekende merken, een uitgebreid assortiment en een hoge servicegraad.

Ledenvoordeel

VCHO-leden profiteren van kortingen tot wel 30%!

Op de website www.nbservice.nl vindt u het complete assortiment met merken zoals Amefa, Solex, Churchill, Rak, Stylepoint, Libbey, Arcoroc en vele anderen!

Showroom

In de 700 m2 grote showroom van NBService kunt u mixen & matchen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. U vindt hier tevens de grootste melamine collectie van Nederland en u kunt rekenen op deskundig advies.

NBService
Ouddeelstraat 4
8936 AX LEEUWARDEN
058-2800 041
info@nbservice.nl
www.nbservice.nl

Gelieve voor het bezoeken eerst contact opnemen met NBService om een afspraak in te plannen.

Aanvragen NBService

Heeft u interesse of vragen over de NBService? Bel met VCHO op 020 – 34 58 202 of stuur een mail naar info@vcho.nl. Vervolgens neemt NBService contact met u op.

Het is ook mogelijk om via de website van NBService vrijblijvend een offerte aan te vragen, indien u aangeeft VCHO-lid te zijn wordt uw korting automatisch vermeld.