Ledenvoordeel Ille Papier Service

Ille Papier-Service is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in sanitaire voorzieningen. Denk hierbij aan zeepdispensers, handdoekdispensers, toiletpapierdispensers en toiletborstels. Deze worden geleverd in verschillende kleuren, zoals wit en chrome, maar ook eventueel zwart en goud.  

Alle producten zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In plaats van kunststof gebruikt Ille namelijk zwaarder en hoogwaardiger materiaal, waardoor de producten minder schadegevoelig zijn. Bovendien zien ze er hierdoor ook erg professioneel en stijlvol uit. 

Wat Ille onderscheidt van andere aanbieders is dat zij geen huur vraagt voor de dispensers. Deze ontvangt u namelijk in bruikleen. U betaalt alleen voor het servicecontract. Binnen dit contract valt niet alleen het gratis installeren van sanitaire voorzieningen en het leveren van de papierproducten, maar ook gratis onderhoud en reparatie.  

Afhankelijk van uw behoeften spreekt u met Ille af hoe vaak er geleverd moet worden. Mocht u toch nog een extra levering nodig hebben, dan kunt u eenvoudig contact met hen opnemen en wordt er alsnog gratis geleverd. 

Ille biedt leden marktconforme papier tarieven volgens de prijzen van groothandels. 

Voor VCHO-leden biedt Ille speciale tarieven: 

  • Als u al klant bent bij Ille, ontvangt u korting op uw factuur; 
  • Als u momenteel een andere leverancier heeft, biedt Ille u een contract dat goedkoper is dan uw vergelijkbare huidige contract. 

Aanvragen Ille Papier Service

Bel met VCHO op 020-34 58 202 of stuur een mail naar info@vcho.nl. Ille neemt vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen.