Financieel

Varink

Varink Bedrijfsfinancieringen adviseert en begeleidt ondernemers bij het verkrijgen van een financiering voor het bedrijf. Of het nu gaat om een investering in een verbouwing, debiteuren, pand eigen gebruik of pand voor de verhuur, zij kunnen het verzorgen.

Website
AK-Saldo

Een speciaal scherpe prijs voor salarisadministratie. Het opstellen van loonstroken en arbeidsovereenkomst en aangifte voor loonheffing. Overige werkzaamheden zijn gratis.

Website Meer info
Bartels Consultancy

Jarenlange ervaring, ook met bezwaarprocedures voor horecabedrijven. Voor VCHO-leden kunnen zij geheel kosteloos bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-beschikking bij uw gemeente

Website Meer info
Value2u

Value2u vordert teveel betaalde premies terug. Het teruggevorderde bedrag varieert van duizenden euro’s tot tienduizenden euro’s. Value2u werkt op “no cure, no pay” basis, dus u loopt geen financieel risico.

Website Meer info
Amolé

Administraties worden digitaal verwerkt. Maximaal gemak en inzicht voor een vast all-in tarief. Pro-actief in fiscaal en bedrijfskundig advies. VCHO-leden ontvangen korting op een all-in tarief.

Website Meer info