VCHO-Webinar

De meerwaarde van serveerrobots

Maandag 30 november 2020, 11.00 uur

Tijdens de VCHO Midherfst Bijeenkomsten heeft u al kennis kunnen maken met de serveerrobots van onze partner Smartrobots.solutions. Eigenaar van Smartrobot.solutions Richard Kuijpers zal tijdens dit VHCO Webinar laten zien hoe u serveerrobots kunt inzetten in uw restaurant en hoeveel (financieel) voordeel dit kan opleveren.

Ons bestuurslid en eigenaar van Sea Palace in Amsterdam, de heer Kaji But maakt al enige tijd gebruik van serveerrobots in zijn restaurant en hij zal tijdens deze sessie uitleggen waarom hij hiervoor gekozen heeft en wat zijn ervaringen zijn.

Bent u benieuwd hoe u serveerrobots kunt inzetten in uw restaurant, meld u zich dan snel aan voor dit VCHO Webinar.


Smartrobot.solutions is de Nederlandse distributeur van de Chinese serveerrobots PuduBot en PuduBox. Deze robots brengen efficiency, innovatieve beleving en veiligheid in de horeca. In twee uur tijd kunnen de robots zo geprogrammeerd worden dat ze gereed zijn om de eerste bestellingen langs zeer nauwkeurige routes naar de tafels in uw restaurant te brengen.

De serveerrobots kunnen simpele, repeterende en zware taken van uw personeel overnemen, zodat zij meer persoonlijke aandacht aan uw gasten kunnen geven en op die manier kunnen zorgen voor een hoger serviceniveau.


Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO, bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.