VCHO-Webinar

Alles over de NOW-regeling

Maandag 23 november 2020, 11.00 uur

Van 16 november tot en met 13 december kunt u NOW 3 aanvragen voor de periode oktober t/m december 2020. Wilt u weten wat er veranderd is ten opzichte van NOW 1 en NOW 2? Wat zijn de voorwaarden en hoe weet u of u in aanmerking komt voor NOW 3? Mariette Bos van VCHO-partner Amolé zal u tijdens dit VCHO Webinar alles vertellen wat u moet weten over de NOW-regelingen.


Onze partner Amolé is uw partner voor belastingadvies, administraties en jaarrekeningen. Als ondernemer heeft u vaak geen tijd voor de boekhouding en belastingzaken en bovendien wilt u uw tijd steken in uw onderneming. Amolé ontzorgt u door de administratieve taken van u over te nemen, maar ook door u te adviseren over nieuwe fiscale regelingen en met u mee te denken hoe u kunt groeien.

De klanten van Amolé bevinden zich in het MKB. Ondernemers zonder personeel of een personeelsbestand tot circa 50 personen. Rechtsvormen kunnen divers zijn, eenmanszaak, VOF of Besloten Vennootschap.

Mariëtte Bos is een van de eigenaren van Amolé en heeft voordat zij het bedrijf oprichtte ervaring opgedaan bij grote kantoren zoals Ernst & Young en Deloitte. Zij heeft veel ervaring op het gebied van administratieve verwerking van boekhoudingen en automatisering op dit gebied. Zij adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied en is verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekeningen voor de klanten.


Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO, bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.