Thuisbezorgen: Foodticket partner VCHO

Aziatische maaltijden ook thuisbezorgen!

Vanaf vandaag biedt VCHO haar leden een compleet eigen online besteloplossing voor ondernemers die hun maaltijden ook op hun eigen website willen aanbieden voor afhalen of thuisbezorgen. Op deze manier kunnen uw gasten direct op uw eigen website een bestelling plaatsen zonder dat u daarvoor een commissie hoeft te betalen zoals bijvoorbeeld bij Thuisbezorgd.nl. 

Om de VCHO leden hiervoor het beste en goedkoopste online platform te bieden is een samenwerking met Foodticket BV. aangegegaan. Kosten voor ondernemers: slechts € 1,50 per dag en het eerste jaar gratis! Dus geen commissie per bestelling!

De gast van nu vraagt om meer kwaliteit van dienstverlening en (gemaks)service. De markt voor het thuisbezorgen van maaltijden groeit daarom flink en zal de komende jaren stijgen tot een omvang van minimaal 4 miljard euro in 2025 (bron Rabobank). Het thuisbezorgen van Aziatische maaltijden past ook in deze trend. Daarom wil VCHO haar leden de gelegenheid bieden om tegen relatief lage kosten de markt van thuisbezorgen te betreden.

Wat krijgt u van Foodticket?

Foodticket levert de VCHO leden een compleet eigen online besteloplossing voor thuisbezorgen. Voor slechts € 1,50 per dag (Eerste jaar gratis!) krijgt u: 

  • Een webshop, mobiele bestelapp en kassasysteem op de eigen website van uw bedrijf!
  • Een Facebook shop, uniek in Nederland!
  • Een online backoffice voor uw data, klantenbestanden en rapportages.
  • U krijgt 5000 flyers gratis om uit te delen aan uw gasten
  • Foodticket werkt samen met Emkes Lease: lease uw bezorgscooter per dag! Gebruikt u niet, dan betaalt u niet!
  • Foodticket levert geen fysieke bezorgdienst.

Door de marketeers van Foodticket worden u regelmatig tips en trucs aangereikt om uw bezorgdienst tot een succes te maken. Ook zullen er “marketingworkshops” voor ondernemers worden georganiseerd.

Overweegt u ook het thuisbezorgen van uw maaltijden?

VCHO helpt u graag op weg met de markt van thuisbezorgen bij u te introduceren. Als u ons belt op 020-3458 202 of mailt naar info@vcho.nl dan zorgen wij dat u snel in contact komt met Foodticket voor een boeiend gesprek.

Foodticket B.V. ontwikkelt software gericht op de horeca, zoals kassasystemen, webshops en bestelapps voor een vast en laag bedrag per maand. Inmiddels wordt aan ong. 2000 horecaondernemers deze totaaloplossing geleverd. Foodticket is actief in Nederland, Belgie, Duitsland en Canada.