Speciale aanbieding: China Light Festival

Ervaar het magische lichtfestival in Ouwehands Dierenpark van 30 november 2018 t/m 6 januari 2019

Voor VCHO-leden, medewerkers en familie!

Beleef een betoverend spektakel in Ouwehands Dierenpark tijdens het magische lichtfestival China Light. Bewonder de metershoge lichtkunstwerken die het dierenpark omtoveren tot een winters lichtfeest voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Beleef in de avond het gigantische lichtspektakel van dichtbij!

Ervaar het magische lichtfestival van 30 november t/m 6 januari 2019 in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Van woensdag t/m zondag, met uitzondering van 5 december. Tijdens de kerstvakantie dagelijks, met uitzondering van eerste kerstdag en 31 december.

Let op: Met de China Light ticket heeft u alléén toegang op de prachtige lichtspektakel. Indien u overdag het dierenpark wilt bezoeken, heeft u een aparte toegangsbewijs nodig.

Tickets bestellen met korting

Bestel nu eenvoudig tickets of een speciaal samengesteld arrangement via www.ouwehand.nl/chinalight. Vul de actiecode VCHOCHINA2018 in. Bestel tickets met korting of een speciaal samengesteld arrangement en laat je verwonderen tijdens het China Light Festival!

Promotiefilm China Light Festival

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
www.ouwehand.nl