Ledenvoordeel Pudu

Veel restaurants kampen met een tekort aan personeel. Daarom is VCHO onlangs een samenwerking aangegaan met het Chinese Pudu Technology. Zij ontwikkelen en produceren de meest betrouwbare serveerrobots op de markt.
 
Al meerdere leden van VCHO werken met PuduBot serveerrobots in hun zaak. Deze PuduBot ondersteunt uw medewerkers, zodat zij meer tijd hebben voor uw gasten.

Er zijn verschillende robots die op verschillende manieren ingezet kunnen worden.

  1. De serveerrobots met meerdere trays kunnen de gerechten vanuit de keuken naar de tafels brengen. Elke tray kan eenvoudig toegewezen worden aan een tafel, zodat de robot zelfstandig vanuit de keuken naar de gasten rijdt. Vervolgens hoeft uw medewerker enkel de borden van de robot af te halen en te serveren aan de gasten. Hiermee bespaart u tijd en energie, omdat uw medewerkers niet steeds met zware borden heen en weer hoeven te lopen tussen de keuken en het restaurant.
     
  2. Er zijn ook robots die specifiek gemaakt zijn om de vuile vaat van de tafels naar de keuken/afwas te brengen. Ook hier geldt dat uw medewerker enkel het gebruikte serviesgoed van de tafel in de bakken van de robot hoeft te leggen. De robot rijdt zelfstandig terug.

Door het gebruik van de laatste technologieën rijden de robots van Pudu Technology volledig zelfstandig door uw restaurant en vermijden zij obstakels die zij onderweg tegenkomen. Het assortiment robots van Pudu wordt continu vernieuwd en uitgebreid.

Bent u benieuwd hoe u deze PuduBots in kunt zetten in uw restaurant, vraag dan een gratis proefplaatsing aan. VCHO-leden krijgen hoge kortingen op de robots van Pudu Technology.

Bekijk de informatiepagina