Doe mee aan de Protestmanifestatie Den Haag

Tijd: 7 december 2020, 12.00 – 14.00 uur
Locatie: Laan van Reagan en Gorbatsjov (tussen Centraal Station en Malieveld), Den Haag

Maandag organiseert VCHO met de Horeca Alliantie partners ProFri en NHG een protestmanifestatie in Den Haag. Meerdere sprekers bestaande uit politici en ondernemers zullen op het podium pleiten voor meer financiële steun aan de horeca. En zal het manifest van de Horeca Alliantie overhandigd worden aan staatssecretaris Mona Keijzer.

Ook zal onderstaande petitie door samenwerkende horecaondernemers uit Limburg aangeboden worden aan Geert Wilders. Teken de petitie. Hoe meer handtekeningen, hoe beter!

Teken de petitie

Ondanks de berichten over de extra miljoenen die het kabinet voor extra steun aan de horeca zal uittrekken, zullen vele duizenden horecabedrijven kopje onder gaan en verliezen ondernemers en werknemers hun bestaanszekerheid. Om de horeca overeind te houden zullen ze juist tot 100% aangevuld moeten worden.

Wij roepen u en uw werknemers op om maandag 7 december naar Den Haag te komen. Met mondkapje, op gepaste afstand en als het kan met spandoeken. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een mooi spandoek met een pakkende slogan. Laten we met elkaar duidelijk zichtbaar maken wat onze boodschap aan het kabinet is.

Hierbij inspiratie voor passende slogans.

Het manifestatieterrein ligt tussen het Centraal Station en het Malieveld.

Bereikbaarheid:

Parkeergarages: APCOA Malieveld, Q-park Babylon, Interparking Museum kwartier
Openbaar vervoer: Loopafstand vanaf Den Haag CS Iedereen is welkom.

We rekenen op uw komst. Samen staan we sterker!

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 020-3458 202 of info@vcho.nl.