Bestuur

bestuur-vcho

Het bestuur van VCHO, v.l.n.r. Kaji But, Frank Chan, Bin Yu, Chaoyang Zhu, dhr. Yongxiang Hu.

De bestuursleden van VCHO zijn representatief voor de leden. Het zijn actieve en ervaren Chinese horecaondernemers die graag een bijdrage willen leveren aan een beter ondernemersklimaat.

Voorzitter, de heer Bin Yu

Bin is als 13-jarige jongen met zijn ouders naar Nederland gekomen. Door zijn ouders is Bin al meer dan 20 jaar actief in de Chinese horeca. Momenteel is Bin niet alleen een succesvolle horecaondernemer met 5 verschillende conceptondernemingen, maar ook een zeer gerespecteerde Chinese leider binnen de Chinese gemeenschap.

Vice-voorzitter, de heer Frank Chan

Frank is de vierde generatie van zijn familie die een Chinees restaurant runt. Hoewel Frank Bedrijfsmanagement aan de Universiteit van Twente heeft gestudeerd, heeft hij toch in 1999 gekozen om zijn familierestaurant Taiwan in Zwolle voort te zetten. Als vice-voorzitter en woordvoerder van VCHO komt zijn kennis op managementgebied goed van pas.

Penningmeester, de heer Chaoyang Zhu

Ook Chaoyang komt uit een Chinees horecagezin. Hij vertolkt de kerneigenschappen van een Chinese horecaondernemer: hardwerkend en betrouwbaar. Buiten zijn ondernemerschap is Chaoyang ook actief bij verschillende Chinese organisaties voor het welzijn van de Chinezen in Nederland.

Bestuurslid, de heer Yongxiang Hu

Als scholier al begon Yongxiang Hu in de Chinese Horeca te werken. Door zijn werk in verschillende restaurants leerde hij de sector van binnen uit kennen. Sinds 2013 is hij mede-eigenaar van het succesvolle  Mo-Jo Sushi & Grill in Tilburg.

Bestuurslid, de heer Kaji But

Kaji is de trotse eigenaar van het drijvende culinaire paleis Sea Palace in Amsterdam. Voordat hij in de horeca begon, heeft hij bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en bij verschillende financiële instellingen gewerkt. Binnen VCHO houdt Kaji zich hoofdzakelijk bezig met scholing en opleiding.