Masterclass Thaise/Indische Keuken – 29 mei 2018 – Verstegen, Rotterdam

Ga terug

Inhoud & Resultaat
In samenwerking met Kumar’s/Verstegen.

  • Presentatie basiskruiden van de Thaise/Indische keuken en bereiding van enkele Thaise basisgerechten met Kumar’s/ Verstegen sauzen;
  • Zelfstandig maken aan basisgerechten, bijv. gebakken Balinese noedels en Tom Kha Kai soep;
  • Basiskok kan chef-kok beter assisteren bij de bereiding van hoogstaande en ingewikkelde Thaise/Indische gerechten.

Doelgroep
Basiskoks op niveau 2 – 3 in de Chinese-Aziatische keuken. Ten tijde van de opleiding reeds tenminste 16 uur per week in dienst.

Datum
29 mei 2018

Locatie
Verstegen Spices & Sauces B.V.
Industrieweg 161
3044 AS Rotterdam


Aanmeldingsformulier

Masterclass Thaise/Indische Keuken – 29 mei 2018