Masterclass Japanse Keuken 15 & 16 april

Masterclass Japanse Keuken 
bij Yama in Utrecht

VCHO organiseert exclusief voor VCHO-leden op 15 & 16 april de Masterclass Japanse Keuken, uitgevoerd door Yama Foodservice.

Op maandag 15 april voor All-you-can-eat keukens, en op dinsdag 16 april samen met Koppert Cress voor Á la Carte keukens.

U wordt geïnspireerd met ideeën voor fantastische gerechten met gebruik van de mooiste ingrediënten.

Deelname is gratis!

(Per groep 18 personen, maximaal 2 personen per restaurant.)
Wees er snel bij want vol=vol!

Programma Masterclass (o.v.b.)

10.30 uur:

Ontvangst met koffie en thee


11.00 uur:

Masterclass deel 1
All-you-can-eat / Á la Carte


12.00 uur:

VCHO actualiteiten 
Informatie & ontwikkelingen


13.00 uur:

Masterclass deel 1
All-you-can-eat / Á la Carte


14.00 uur:

Afsluiting en huiswaarts

Deelname
Aanmelden uiterlijk 11 april!
 
Deelname is gratis!
 
(Per groep 18 personen, maximaal 2 personen per restaurant.)

Wees er snel bij want vol=vol!

Locatie:
Yama, Rutherfordweg 2,
3542 CG Utrecht.
Tel: 030-240 8030
 
Gratis parkeren.
 
Aanvang: 
15 & 16 april
10.30 – 14.00 uur