Masterclass Japanse & Aziatische keuken – maandag 3 april & dinsdag 4 april bij Yama Products te Utrecht

Yama Products (specialist op het gebied van Oosterse smaken en ingrediënten) en brancheorganisatie Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) introduceren een nieuwe en unieke masterclass Japanse & Aziatische keuken.

Deze sessies zijn uitermate geschikt voor ondernemers/chefs in de sectoren restaurants en fastservice. De masterclasses zijn op 3 & 4 april om 11.00 uur in de daarvoor speciaal ingerichte keuken bij Yama Products in Utrecht.

Deelname aan deze workshops is gratis voor VCHO leden (niet leden € 25,- p.p, te voldoen bij aanvang van de workshop).

Waarom deze unieke masterclass?
Het eetgedrag en de smaakbeleving van onze gasten verandert. Voor horecaondernemers is het belangrijk dat zij kennis opdoen van nieuwe trends en deze vertalen naar kansen voor de eigen bedrijven. De diversiteit van de Aziatische horeca zal daardoor toenemen en zich nog meer onderscheiden.

De Japanse keuken is vooral bekend om de heerlijke sushi. Maar de gast van nu vraagt ook om verandering. Daarom is het nu de tijd om nieuwe, lekkere en vooral gezonde gerechten te introduceren. Hippe Japanse en Aziatische gerechten die aansluiten op de verwachting van de hedendaagse maar ook verwende consument: gezond & licht verteerbaar, lekker, makkelijk verkrijgbaar, belevingsvol en trendy.

Yama Products en VCHO hebben een programma opgesteld dat u inspireert en klaarmaakt voor de toekomst. Een must voor elke innovatieve Aziatische horecaondernemer! U bent daarom van harte welkom op maandag 3 april of dinsdag 4 april in Utrecht. 

Programma: 

Tijd Programma
11:00 Ontvangst met koffie & thee.

Toelichting inhoud masterclass door de famlilie Ma, directie Yama Products.

 Toelichting samenwerking Yama/VCHO door mevr. Liping Lin, directeur VCHO

11:30 Nederland is een soepland!

Lekkere en licht verteerbare noodle gerechten zoals noodle soepen en rijstbowls (Poke bowls) zijn hip en trendy. De chefs van Yama Products laten u de mooiste en meest gewilde voorbeelden zien.   

12:30 Top-ondernemer Sheng Li Huang (oa. Aezie) geeft zijn bijzondere visie op het hedendaagse ondernemerschap.

Welke factoren zijn nu van groot belang zoals beleving, gemak & gezond? Daarom zijn visie op de ontwikkeling van fastfood naar ‘healthy fastservice’!  

13:00 Aziatische salads en fingerfood! 

Gezond, gevarieerd, divers, lekker en geschikt voor de trend van meerdere eetmomenten per dag. De chefs van Yama Products inspireren u met bijzondere gerechten.  

14:00 Online bestellen, afhalen en thuisbezorgen. Niet meer weg te denken en steeds meer onderdeel van de eetcultuur in Nederland. 

Foodticket biedt hiervoor een compleet online kassasysteem op uw eigen website voor slechts € 1,- per dag (VCHO leden 1ste jaar gratis!). Geen commissie zoals Thuisbezorgd.nl. Laat u inspireren door Jeffrey Lampie, CEO Foodticket BV.  

14:15 Afsluiting en uitreiking goodiebags

Heeft u ook nog onderwerpen die u bezighouden zoals bijv. UWV, GVVA, BAK of heeft u andere vragen? Mevr. Liping Lin (VCHO) staat u graag te woord.

 

Datum en tijd: maandag 3 april en dinsdag 4 april, 11:00 uur – 14:30 uur

 

Locatie: Yama Products,  Rutherfordweg 2, 3542 CG Utrecht

Klik hier voor de routebeschrijving naar Yama Products. U kunt hier gratis parkeren.

 

Aanmelden: Klik hier of scan onderstaande QR-code voor het evenement te registreren.

Wacht niet te lang met aanmelden. Het aantal deelnemers is beperkt.

Tot ziens op deze bijzondere bijeenkomsten!