VCHO Marktplaats: Horeca Bedrijven te Koop

Leden van VCHO die hun horecabedrijf willen verkopen kunnen vanaf nu gratis adverteren op het WeChat-account van VCHO en/of op de website www.vcho.nl/marktplaats

VCHO biedt haar leden deze exclusieve service aan om ondernemers te helpen met de verkoop van hun bedrijf. VCHO beschikt over een WeChat-account met een groot aantal ‘followers’ in de juiste doelgroep. 

VCHO biedt deze service uitsluitend gratis aan VCHO leden. Wilt u uw bedrijf te koop aanbieden? Stuur de verkoop informatie en foto’s van uw bedrijf naar ledenservice@vcho.nl en wij plaatsen deze informatie gratis op ons WeChat-account en de website www.vcho.nl/marktplaats. 

Heeft u vragen? Bel 020-3458 202 of mail info@vcho.nl

Scan de QR code, volg ons op WeChat:

Te koop of te huur www.restaurant-vietnam.nl - Vrouwenpolder (Zeeland)

Uitbreidbaar ( divers Aziatisch) chinees restaurant te koop. Deze onderneming bestaat al sinds 1994. Dit veelzijdig Aziatisch restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant is sleutel klaar en heeft 120 couverts.
Uitbreiden naar 250 zitplaatsen is mogelijk.

Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is bijvoorbeeld ook nog geen Italiaans of Griek in de omgeving. Een combinatie van Horeca en Detailhandel is ook mogelijk. De bestemmingsplan van het object: Wonen, Horeca en Detailhandel.

Het restaurant is sinds 1994 gevestigd in een voormalige supermarkt die geheel naar de eisen is verbouwd tot modern en verzorgd horecabedrijf.

Men beschikt o.m. over een sfeervol restaurant (160 m2)

  • v.v. 2 airco’s
  • een barbuffet
  • een saladebuffet
  • een wokbuffet
  • 120 zitplaatsen
  • nette bedrijfskeuken v.v alle benodigde apparatuur
  • magazijn met koel en vriescel
  • verzorgde toilettengroep
  • drankmagazijn
  • en een omheinde binnenplaats

De locatie heeft een uitstekende zicht en attentie waarde. Openbare parkeergelegenheid ligt op ca. 50 meter van het bedrijf. Er rust geen afnameverplichtingen op het bedrijf en er behoefd geen personeel te worden overgenomen.

Vraagprijs inventaris en goodwill van het restaurant is 88.000,00 euro. Huurprijs van het restaurant excl. btw is 1880,00 euro.

Huur van de ruime bovenwoning met aparte opgang, een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, toilet, doucheruimte en 4 slaapkamers, behoort tot de mogelijkheden ( oppervlakte 385 m2).

Bij interesse van de bovenwoning kunt u contact opnemen met ons voor een vrijblijvend bezichtiging. (Tel: 0118 – 59 35 07)


Te koop of huur: Cafetaria/afhaal in OLST

Chinees Afhaal Restaurant in het centrum van OLSTte koop of te huur, grote woning aanwezig, goodwill / inventaris huurprijs €1700 (ex BTW) , koopprijs € 15000. Bel: 06-26126066.

位于OLST外卖餐馆, 有大住家,独市生意。现因店主另有发展便宜转卖/出租。出租:租金 1700 欧/月(不包含 Btw);转卖:15000欧。

联系电话:06-26126066。请认真阅读本文内容再打电话,非诚勿扰。


Te koop of huur: Chinees Surinaams Holland Bezorger afhaal centrum in Den Haag

Chinees Surinaams Holland Bezorger afhaal centrum in Den Haag te koop , huur €2000 (ex BTW) , geen woning . Bel 0633429283.

位于海牙的中餐+薯条外卖打包店, 无住家,适合家庭式经营。现因店主另有发展便宜转卖/出租. 出租:租金2000 欧/月;转卖价格面议。联系电话:0633429283。请认真阅读本文内容再打电话,非诚勿扰。


Huur/koop horecapand Boulevard 67 Katwijk aan zee

 

De Boulevard in Katwijk is de laatste jaren compleet gerenoveerd en is momenteel een van de mooiste plekken aan de Noordzee met een parkeergarage voor 500 auto’s voor de deur.

De horeca bestemming ligt op een ideale plek in het centrum en is uitermate geschikt voor een Chinees/Oosters restaurant. Naast een groot afzetgebied in Katwijk aan zee  zijn er in de zomermaanden veel toeristen die Katwijk bezoeken.  In de wijde omgeving is geen Chinees/Oosters restaurant te vinden en daarom denk ik dat dit een uitgelezen kans is voor een serieuze ondernemer om op deze locatie  een goed horeca concept neer te zetten.

Kilk hier voor meer informatie. 


Spoed te koop: Chinees Indisch restaurant dichtbij Meppel (pand: huur of koop)

 

Gelegen vlakbij Meppel, het enige Chinese restaurant met +10.000 inwoners, ruim voldoende gratis parkeerplaatsen, 2 speelautomaten, 60 zitplaatsen (ruimte voor uitbreiding), goed geïsoleerd + ventilerende keuken met lichtkoepels, grote kelder; extra opslag schuur achter, 6 (woon)kamers boven, verkoop wegens pensioenleeftijd, prijs overname en huur/koop na goed overleg.

Kilk hier voor meer informatie.