Ledenvoordeel Scopius (Pluq)

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto en de verwachting is dat het aantal elektrische auto’s op de weg in de komende jaren explosief zal toenemen. Hierdoor zal de vraag naar een oplaadservice ook toenemen en zullen gasten vaker kiezen voor een restaurant waar zij hun auto ook kunnen opladen. Het plaatsen van een laadpaal is echter kostbaar en het duurt jaren voordat u uw investering terugverdient. Scopius (Pluq) biedt de mogelijkheid voor ondernemers om zonder investering en zonder omkijken deze service aan gasten aan te bieden

Zo werkt het

Scopius (Pluq) financiert en installeert de laadpalen en verzorgt het beheer en onderhoud. Zij sluiten de palen aan op uw meterkast en vergoeden u de gemaakte laadkosten. Als uw meterkast onvoldoende capaciteit heeft, regelen zij een speciale extra elektriciteitsaansluiting voor de laadpalen. Uw klanten of bezoekers laden gemakkelijk en snel tegen het aantrekkelijk Scopius-tarief. Heeft u meer laadpalen nodig, dan plaatsen ze die volgens dezelfde constructie.

Kickback voor VCHO-Leden

VCHO-Leden die laadpalen laten plaatsen door Scopius (Pluq) ontvangen ook een kleine kickback van 3 cent per geladen kWh. Heeft u zelf elektrische (bezorg-)auto’s? Dan rekent Scopius (Pluq) voor het laden van die auto’s een lagere netto marge van 5 cent.

Laadpalen van Scopius (Pluq) , 4 voordelen:

  • GEEN KOSTEN: gunstige laadtarieven voor uw klanten of bezoekers & geen investeringskosten.
  • GROEN: laden met lokale groene energie & twee nieuwe bomen voor elke paal.
  • GEMAKKELIJK: binnen vier weken operationeel& snel uit te breiden naar meer laadpalen.
  • Laders van hoge kwaliteit & snelle service mocht er toch een storing zijn.

Parkeerplaatsen

De laadpalen kunnen geplaatst worden op uw eigen parkeerterrein. Huurt u het pand en de bijbehorende parkeerplekken, dan is toestemming van uw verhuurder nodig. Dit kan Scopius (Pluq) ook samen met u regelen.

Aanvragen Scopius (Pluq)

Heeft u interesse of vragen over Scopius (Pluq)? Bel met VCHO op 020 – 34 58 202,  stuur een mail naar info@vcho.nl of vul het formulier in via de onderstaande button.

Meer info Scopius (Pluq)