Ledenvoordeel RV Webdiensten

Volledig nieuwe website

Een website met de volgende kenmerken: Full-responsive (toegankelijk op elk apparaat), mogelijkheid tot eigen beheer, volledig geschikt voor Google, moderne uitstraling, contactformulieren, belfunctie, Google Maps en alle mogelijke koppelingen aan social media.

Reguliere prijs is vanaf 1.500 euro.
Lid van VCHO? Dan heeft u een complete website al voor 750 euro!

Voor het onderhoud van de website, de registratie van de domeinnaam, de hosting van de website en eventueel de e-mailhosting gelden extra kosten die in overleg nader worden bepaald.

Fotografie pakket

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Er worden tientallen mooie foto’s gemaakt van het pand, het interieur, de gerechten, de werknemers, de sfeer en de omgeving. Dynamische foto’s met een moderne, warme uitstraling. Alle beelden zullen uitstekend geschikt zijn voor gebruik op een nieuwe website of ter promotie op bijvoorbeeld social media kanalen.

De reguliere prijs voor fotografie is 750 euro.
Lid van VCHO? Dan heeft u dit al voor 350 euro!

Een professionele bedrijfsvideo

De video zal ongeveer een duur hebben van 60 seconden. Het geeft een compleet beeld en een goede sfeerimpressie van het restaurant. Van de gerechten tot een goede service, het wordt netjes op beeld vastgelegd. Logo-verwerking, rechtenvrije muziek en de gehele montage van de beelden zijn uiteraard inclusief. De beelden worden in 4K-resolutie gemaakt. De video kan uitstekend worden gebruikt op een website of natuurlijk ter promotie via bijvoorbeeld social media kanalen.

De reguliere prijs van een complete bedrijfsvideo is 1.250 euro.
Lid van VCHO? Dan heeft u een complete bedrijfsvideo al voor 650 euro!

Bovengenoemde prijzen zijn ‘vanaf’ en kunnen dus verschillen op basis van extra eisen. Verder zijn de prijzen exclusief btw en exclusief reiskosten- en kilometervergoeding vanuit Pijnacker (Zuid-Holland). Voor het ontwikkelen van een nieuwe website geldt een aanbetaling van 25%.

Voor meer informatie gaat u naar www.rvwebdiensten.nl.

Aanvragen

Wilt u van één van deze diensten een opdracht maken? Dan verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen via e-mail naar info@rvwebdiensten.nl of telefonisch via 06-1543 0885.