Ledenvoordeel Flexx van DAS

U kunt telefonisch of per mail al uw juridische vragen stellen aan de VCHO. Deze worden direct beantwoord of er wordt eerst ruggespraak gevoerd met de juristen van DAS. U heeft bijvoorbeeld een conflict met een leverancier. U wilt een nieuwe werknemer aannemen en heeft vragen over de overeenkomst of een van uw medewerkers wordt ziek. U heeft een vraag over uw eigen of andermans algemene voorwaarden. Zowel preventief als bij een geschil kunt u contact opnemen met VCHO. 

Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan of wilt u de zaak direct uit handen geven, dan helpt DAS u met de Adviesdesk verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van overeenkomsten, het onderhandelen met een werknemer en/of het beoordelen van uw rechtspositie en procederen. 

Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet u precies waar u aan toe bent en wordt u achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS u verder voor een scherp uurtarief.  

Aanvragen Flexx van DAS

Heeft u interesse of vragen over Flexx van DAS? Bel met VCHO op 020 – 3458 202 of stuur een mail naar info@vcho.nl.