Juridisch / Administratief

Mynta Law

Gespecialiseerd in immigratierecht,
ondernemingsrecht, contractenrecht en Nederlands vastgoedrecht. VCHO-leden ontvangen korting op de tarieven.

Website
Countus

Verzorgt administratieve werkzaamheden, fiscale-, juridische- en bedrijfsadvies en (horeca) vergunning aanvragen. VCHO-leden ontvangen gratis consult en korting op diverse diensten.

Website Meer info
Advocaten van Oranje

Gespecialiseerd in arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. VCHO-leden ontvangen korting op het uurtarief. Eerste advies van 30 minuten is kosteloos.

Website
DAS Legal Services

Specialist in het voorkomen en oplossen van juridische problemenen. Leden ontvangen korting op rechtsbijstandsverzekering, vaste prijzen en op het uurtarief. Kosteloos gebruik Juridische Adviesdesk.

Website
Amolé

Administraties worden digitaal verwerkt. Maximaal gemak en inzicht voor een vast all-in tarief. Pro-actief in fiscaal en bedrijfskundig advies. VCHO-leden ontvangen korting op een all-in tarief.

Website
Advocatenkantoor
Kleijweg

Gespecialiseerd in de Wet Arbeid Vreemdelingen (WAV) en verblijfsrechtelijke zaken. VCHO-leden ontvangen korting op het uurtarief.

Website
AK-Saldo

Een speciaal scherpe prijs voor salarisadministratie. Het opstellen van loonstroken en arbeidsovereenkomst en aangifte voor loonheffing. Overige werkzaamheden zijn gratis.

Website
AVG voor het MKB

Een AVG-programma waarmee u op eenvoudige wijze voor een zeer scherpe speciale VCHO-ledenprijs gebruik kunt maken om te voldoen aan de nieuwe privacywet per 25 mei 2018.

Website