Hygiëne & Veiligheid

Bureau de Wit

Korting op de voedselveiligheid, plaagdierpreventie en waterveiligheidsdiensten.

Website
Ille Papier Service

U ontvangt de dispensers in bruikleen en betaalt enkel voor de levering van de producten. Als lid krijgt u korting op de papierprijzen.

Website
NL Brandbeveiliging

Voor controle op en werkzaamheden aan uw brandbeveiligingsproducten biedt NL Brandbeveiliging u als VCHO-lid speciale prijzen aan op onderhoud van brandblussers, noodverlichtingen en brandhaspels. Ook ontvangen VCHO-leden korting op de overige diensten en producten.

Website
Sociale Hygiëne (SVH)

Voor de Chinese ondernemers biedt VCHO een Chineestalige versie van het boek Sociale Hygiëne.
Theorieboek

Bestel
Dyson Airblade

De Dyson Airblade handdroger droogt uw handen in 10-12 seconden. Er is geen onderhoud nodig behalve schoonmaak en u heeft 5 jaar fabrieksgarantie. VCHO-leden ontvangen korting op de aanschafprijs van Dyson Airblade handdrogers.

Website
Bascom

Met Bascom camerasystemen neemt u camerabeelden op en kunt u live meekijken via internet. Tevens heeft u de mogelijkheid om te worden aangesloten naar een meldkamer. Leden ontvangen korting op de aanschafprijs van een camerasysteem.

Website
Hygiëne-Werkboek HACCP

Om ervoor te zorgen dat horecabedrijven, dus ook de Aziatische restaurants, kunnen voldoen aan de nieuwe hygiënewetgeving heeft VCHO in samenwerking met andere horecaorganisaties een praktisch, voordelig Hygiëne-Werkboek HACCP uitgebracht.

Bestel
Koning Afval

Koning Afval biedt VCHO-leden speciale scherpe tarieven aan bij een maximaal gewicht van 120kg per m3. U zit niet vast aan een contract zoals bij alle andere afvalverwerkers! Koning Afval maakt gebruik van het netwerk van Renewi.