Bezoek Horecava 2019!

Proef en beleef op het Azië paviljoen van VCHO!

Proef Azië!

Van 7 t/m 10 januari 2019 is er weer Horecava in RAI Amsterdam. VCHO is op deze vakbeurs in Foodhal 7 aanwezig met een Aziatisch paviljoen, hét Aziatisch trefpunt tijdens Horecava 2019.

Alle innovatieve ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de Aziatische horeca, komen hier samen en worden door VCHO gepresenteerd aan alle stakeholders; leden, ondernemers, relaties, medewerkers, bezoekers en de media.

Van harte welkom op het Azië paviljoen!

Het team van VCHO ontvangt u met een warm welkom! Dagelijks zijn er kookdemo’s en proeverijen uit 4 verschillende Aziatische keukens. U kunt proeven, beleven en genieten!

Gratis toegang VCHO-leden

Alle VCHO-leden krijgen binnenkort via een VCHO-Nieuwsbrief een uitnodiging voor Horecava. Hierin staan twee VCHO-registratiecodes. Met deze codes kunt u zich online aanmelden voor gratis toegang. Nieuwsbrief gemist? Mail naar info@vcho.nl.

Online aanmelden

Productaanbiedingen en (leden)voordelen

Bezoekers genieten ook 4 dagen van (commerciële) ledenvoordelen van de commerciële VCHO-partners op het Azië-paviljoen. Kom naar het paviljoen en doe u voordeel op het gebied van food, non-food, opleidingen, verzekeringen en accountancy.

Gokje wagen bij Holland Casino?

Ook Holland Casino is dit jaar partner van VCHO op het Azië paviljoen. Op het paviljoen staat een Punto-Banco tafel waar u met een profesionele croupier het fameuze spel kunt spelen! Wellicht wint u een van de vele prijsjes die hiervoor beschikbaar worden gesteld door de partners.

Catering

Centraal op het paviljoen is ruimte gereserveerd waar o.a. Sligro, AB-InBev en Coca-Cola koffie, thee, water, frisdranken en bier verzorgen voor bezoekers. Ideaal om te laten bijpraten door VCHO medewerkers of netwerken met uw collega’s!

Spectaculair openingsprogramma

maandag 7 januari 12.00 uur
‘Zheng, directed by Chef Han Ji’

Chef Han Ji

De Chinese Chef Han Ji heeft het nieuwe en spectaculaire restaurantconcept ‘Zheng’ geïntroduceerd, geïnspireerd op de vroegere luxe keizerlijke banketten. Volgens het Zheng-concept staat de hele tafel centraal en worden tijdens een zitting de 4 belangrijkste Chinese keukens gepresenteerd. Er wordt een ceremonieel menu geserveerd dat bestaat uit 12 chapters. Elk chapter draait om een andere Chinese kooktechniek en staat een cultuur en de gezondheid centraal.

‘Zheng’ op het Azië paviljoen
Op maandag 7 januari staat op het Azië-paviljoen een luxe Zhengtafel opgedekt (Zheng porselein, kunstobjecten) voor 12 VIP’s (o.a. Chinese ambassadeur, Tweede Kamer leden, bestuur, journalisten. Aan de genodigden wordt een verkleinde versie van de Zheng-chapters van Chef Han Ji bereid/gepresenteerd. De chapters worden toegelicht door een ervaren presentator. Een prachtig evenement dat veel aandacht zal krijgen. U kunt erbij zijn!

Openingstijden, route en parkeren

Klik hier voor alle info

Het Aziatisch Paviljoen tijdens Horecava 2019
wordt mede mogelijk gemaakt door: