Met de titel ‘Beste Fastservice Formule van Nederland 2019’ (GFK), de uitverkiezing tot Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020 (Nationale Week zonder Vlees) en een eervolle tweede plaats in als ‘Meest Vegan-friendly Restaurantketens 2019’ (ProVeg) is eazie bewezen succesvolle en snelgroeiende healthy food restaurantketen.  

De franchise formule eazie is in 2004 opgericht door Shengli en Shunli Huang met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Ze zijn opgegroeid met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom. Gezond en lekker eten vormt volgens de Aziatische leer dan ook de basis voor een gelukkig leven. Deze leer voert eazie dan ook door in haar concept. Alle wokmeals, poké bowls, wraps en smoothies zijn bijzonder betaalbaar en worden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen gasten ook kiezen voor een create your own vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm- gerecht. 

Eazie Corona proof concept  

Shunli Huang; De afgelopen jaren zien we echt een trend dat mensen bewuster omgaan met eten en dat ze gezonde verse producten willen. Door de Corona uitbraak is deze trend blijvend versneld en versterkt. Onze strategie om mensen te helpen gemakkelijk gezonder te leven sluit perfect aan bij deze trend. Eazie biedt gezonde, versbereide maaltijden zoals poké bowls en gewokte maaltijden boordevol verse groenten, die op onze unieke manier worden bereid, namelijk zonder toevoeging van olie. De sauzen van eazie zijn light, grotendeels vegan én allergenenvrij.  

Shengli Huang; Wij geven onze gasten inzicht in voedingswaarden en allergenen. En met onze Nutricheck laten wij, als de gast dat wenst, zijn healthy food 100% aan sluiten op zijn persoonlijke doelen, zoals afvallen, spieren versterken, of mentale focus. Een prachtige tool die is ontwikkeld samen met de sportdiëtiste van de KNVB en Oranjeelftallen, Naomi Brinkmans. 

Groeistrategie  

Rob Wolfs, directeur eazie; “Onze gasten zijn vaak jong, werkend of studerend, bewust levend, multicultureel. Onze strategie is om healthy food voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Het bezorgen van onze maaltijden is een zeer belangrijk onderdeel binnen deze strategie en wij zien daar voor de komende jaren zeer veel groei. Inmiddels heeft eazie 27 vestigingen in en rondom de Randstad en diverse andere grote steden in Nederland, zoals: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda en Tilburg. Ook dit jaar heeft eazie tijdens coronacrisis weer succevolle vestigingen geopend. Voor volgend jaar staan er minimaal vijf nieuwe vestigingen op de kalender.  

Nieuwe ondernemers gezocht, ook voor kleinere bezorglocaties 

In Nederland zien wij ruimte voor minimaal 100 vestigingen. Daarom is eazie opzoek naar ondernemers die passen binnen het DNA van eazie. Hierbij gaat het naast de restaurantlocaties (eat-in, take-away en delivery) ook om bezorglocaties met slechts enkele zitplaatsen. De investering voor deze bezorglocaties ligt vanzelfspreken een stuk lager. 

Word eigenaar van een nieuwe eazie! 

Is het hebben van een eigen eazie jouw ambitie en spreekt het concept van eazie jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Ga naar www.eazie.nl/franchise of vraag onze franchisegids direct op via franchise@eazie.nl.