De wereld om ons heen is in korte tijd snel veranderd en het zijn vooral onzekere tijden voor de horeca. Ondernemers hebben veel last van het coronavirus en lijden omzetverlies. Bij veel ondernemers is de nood erg hoog. Voor u zijn het wellicht ook hectische tijden. Inspelen op de markt is daarom nog nooit zo belangrijk geweest. 

Juist nu is het de overweging waard je aan te sluiten bij franchiseorganisatie “Big Bread Kitchen” De succesformule voor uw cafetaria/lunchroom die nieuw leven blaast in het traditionele cafetariaconcept. Breed van opzet, luxe en een uitgebreid assortiment maar toch laagdrempelig. 

Big Bread Kitchen heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Door goed te luisteren naar wat de ondernemer nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en zich aan te passen aan de vraag van de hedendaagse en toekomstige consument. 

De sterke formule en ondersteuning vanuit een solide organisatie hebben ervoor gezorgd dat de ondernemers van Big Bread Kitchen de “Corona-storm” hebben kunnen weerstaan. Sterker nog, zij hebben de omzet zelfs weten te verhogen. Onder andere door in te spelen op afhalen, online bestellen, via QR code bestellen en bezorgen. 

Wil jij succesvol ondernemen en bestand zijn tegen toekomstige “stormen”? Sluit dan nu aan bij Big Bread Kitchen en lift mee op ons succes! Kijk op de website van Big Bread Kitchen: www.bigbreadkitchen.nlof neem contact op.

Telefoon: 06-24470181
E-mail:
info@bigbread.nl