Bakhuus Group is een Westers-georiënteerd fastfoodbedrijf in Nederland. Sinds de oprichting in 2004 heeft Bakhuus, na jaren van hard werken, momenteel 15 succesvolle vestigingen in Nederland. Het imago van Bakhuus doorbreekt de traditie en het nieuwe concept sluit aan bij de huidige levensstijl. Om in te spelen op de markt en behoeften van de consument, bieden zij de klant meer keuzes en innovatieve eetervaringen.

Bakhuus is meer dan alleen een restaurant. Het is een ‘mensgericht’ bedrijf dat haar ondernemers koestert, aandacht besteedt aan de groei en ontwikkeling van elke vestiging en de bijdrage van elke ondernemer waardeert. Bakhuus zet zich in om een win-win situatie te creëren en te bouwen aan een toegewijd team van ondernemers. Bakhuus verwelkomt iedereen met ondernemersgeest bij de grote familie en lid te worden van Bakhuus. Ze nodigen u graag uit om deel uit te maken van de snelle groei van Bakhuus!

Bakhuus biedt flexibele samenwerkingsmethoden op basis van de behoeften van de ondernemer:

  • Trajectbegeleiding: Bakhuus biedt u volledige procesbegeleiding bij de locatieselectie, decoratie, ontwerp, publiciteit, training en opening van uw vestiging. Ze helpen u als partner door het aanbieden van op maat gemaakte one-stop-services om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de opening.
  • Uitgebreide distributie: Bakhuus ondersteunt partners bij het complete bedrijfsbeheer, winkellay-out, beeldontwerp en inkoop. Daarnaast verzorgen zij gezamenlijk de energie, afval en verzekeringen waardoor ze gebruik kunnen maken van groepsprijzen om er zo voor te zorgen dat u als partner winstgevender wordt.
  • Training en begeleiding: Bakhuus volgt intensief de marktontwikkeling en verzorgt trainingen voor uw medewerkers. Daarnaast delen ze hun praktische ervaring in verschillende aspecten, zodat u altijd de nieuwste modetrends in de branche krijgt en in de voorhoede van de concurrenten kunt blijven lopen.
  • Financiering: Volgens de eigen voorwaarden van de ondernemer kan Bakhuus u helpen bij het aanvragen van bankleningen en daardoor het verminderen van de druk op uw beginfase van ondernemerschap.
  • Bewezen concept: Bakhuus is al 15 jaar groeiende in deze branche en lanceert al 5 jaar succesvolle franchisepilots die een volwassen franchisemodel vormen.

Word lid van een franchiseketen, het is niet langer moeilijk om te starten. Bakhuus helpt u bij het maken van slimme keuzes en het doen van de juiste investeringen.

Bij interesse kunt u contact opnemen met de heer Andy Shan.

Telefoon: 06-55815640 
WeChat:
Andyshan1980 
E-mail: info@bakhuus.nl