Belangrijk: Enquete Duurzame Dienstverbanden!

Beste ondernemer,

 

Sinds 1 oktober is de nieuwe regeling Aziatische koks van kracht. Mede door de jarenlange inspanning van VCHO zijn de nieuwe regels voor u als ondernemer versoepeld. Wij hebben u eerder hierover geïnformeerd. 

 

Om deze nieuwe regels te behouden, moet de sector de overheid laten zien dat wij ook serieus bezig zijn met het aannemen en het opleiden van NL/EU-personeel. Een onderdeel hiervan is dat de sector aan de overheid rapporteert hoeveel NL/EU-personeel of personeel met de status Arbeidsvrij voor de keuken in dienst is genomen met een fulltime- of parttimefunctie tussen 1 april en 1 oktober 2016. 

 

Vul daarom de enquête z.s.m. in (in het Nederlands of Chinees) en stuur deze aan ons terug!

 

In deze periode moeten 188 duurzame dienstverbanden zijn gerealiseerd door de Aziatische horeca. Dit kan gaan om één of meerdere personen die bij elkaar opgeteld 1 jaar fulltime werken. Het kan dus gaan om 1 persoon die 38 uur werkt, 2 personen die elk 19 uur werken etc. Vult u daarom dus ook de parttimefuncties in op deze enquête, zodat wij zo volledig mogelijk aan de overheid kunnen rapporteren.

 

Het invullen van de enquête is in uw en in ons belang.

Vul daarom deze enquête in als u het afgelopen halfjaar iemand uit NL/EU of personeel met de status Arbeidsvrij in een keukenfunctie heeft aangenomen, ongeacht of u nu GVVA-koks heeft of niet. 

Vul de enquête nu in, het kost slechts een paar minuten van uw tijd.

Dank voor uw medewerking!

Enquête Nederlands vind u hier.

Enquête Chinees vind u hier.