Aangepast protocol vanaf 5 juni 2021

Op 5 juni 2021 mogen de binnenruimtes van de horeca weer open. Daarnaast zijn ook een aantal andere maatregelen versoepeld. Alle nieuwe en aangepaste maatregelen hebben wij verwerkt in ons protocol. Dit protocol kunt u dan gebruiken bij heropening van uw restaurant. U kunt dit protocol downloaden via de button onder aan deze nieuwsbrief.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste restricties bij de heropening:

  • Maximaal 50 gasten per terras en 50 gasten per ruimte;
    In de Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19 staat dat een
    zelfstandige ruimte een ruimte is die aan alle zijden volledig wordt begrensd door bouwkundige scheidingsconstructies.
  • Maximaal 4 personen per tafel op 1,5 meter afstand (met uitzondering van personen uit één huishouden en kinderen t/m 12 jaar)
  • Reserveren, gezondheidscheck en registratie blijft verplicht;
  • Maximaal 2 shifts tussen 18.00 en 22.00 uur. Bezoekers van shift 1 mogen niet in contact komen met bezoekers van shift 2. Binnen de shifts is geen vaste aankomst- en vertrektijd. Er mag ook maar met 1 shift gewerkt worden;
  • Er geldt een dringend advies om bedienend personeel twee maal per week een zelftest te laten afnemen;
  • Zelfbediening is nog steeds niet toegestaan.

Alle Voorwaarden staan vermeld in het protocol. Leest u dit goed door, u bent immers als ondernemer verantwoordelijk voor de handhaving van de regels in én rondom uw zaak.

Heeft u vragen over het protocol? Het tweetalige VCHO-Team zit vanaf maandag 9.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.