VCHO Marktplaats: Horeca Bedrijven te Koop

Leden van VCHO die hun horecabedrijf willen verkopen kunnen vanaf nu gratis adverteren op het WeChat-account van VCHO en/of op de website www.vcho.nl/marktplaats

VCHO biedt haar leden deze exclusieve service aan om ondernemers te helpen met de verkoop van hun bedrijf. VCHO beschikt over een WeChat-account met een groot aantal ‘followers’ in de juiste doelgroep. 

VCHO biedt deze service uitsluitend gratis aan VCHO leden. Wilt u uw bedrijf te koop aanbieden? Stuur de verkoop informatie en foto’s van uw bedrijf naar ledenservice@vcho.nl en wij plaatsen deze informatie gratis op ons WeChat-account en de website www.vcho.nl/marktplaats. 

Heeft u vragen? Bel 020-3458 202 of mail info@vcho.nl

Scan de QR code, volg ons op WeChat:

Te koop of huur: Chinees Surinaams Holland Bezorger afhaal centrum in Den Haag

Chinees Surinaams Holland Bezorger afhaal centrum in Den Haag te koop , huur €2000 (ex BTW) , geen woning . Bel 0633429283.

位于海牙的中餐+薯条外卖打包店, 无住家,适合家庭式经营。现因店主另有发展便宜转卖/出租. 出租:租金2000 欧/月;转卖价格面议。联系电话:0633429283。请认真阅读本文内容再打电话,非诚勿扰。


Spoed te koop: Chinees Indisch restaurant dichtbij Meppel (pand: huur of koop)

 

Gelegen vlakbij Meppel, het enige Chinese restaurant met +10.000 inwoners, ruim voldoende gratis parkeerplaatsen, 2 speelautomaten, 60 zitplaatsen (ruimte voor uitbreiding), goed geïsoleerd + ventilerende keuken met lichtkoepels, grote kelder; extra opslag schuur achter, 6 (woon)kamers boven, verkoop wegens pensioenleeftijd, prijs overname en huur/koop na goed overleg.

Kilk hier voor meer informatie. 


Huur/koop horecapand Boulevard 67 Katwijk aan zee

 

De Boulevard in Katwijk is de laatste jaren compleet gerenoveerd en is momenteel een van de mooiste plekken aan de Noordzee met een parkeergarage voor 500 auto’s voor de deur.

De horeca bestemming ligt op een ideale plek in het centrum en is uitermate geschikt voor een Chinees/Oosters restaurant. Naast een groot afzetgebied in Katwijk aan zee  zijn er in de zomermaanden veel toeristen die Katwijk bezoeken.  In de wijde omgeving is geen Chinees/Oosters restaurant te vinden en daarom denk ik dat dit een uitgelezen kans is voor een serieuze ondernemer om op deze locatie  een goed horeca concept neer te zetten.

Kilk hier voor meer informatie.