Horecava 2017: ‘Proef Azië’

De Horecava 2017 staat voor de deur!

Van maandag 9 januari t/m donderdag 12 januari kunnen VCHO leden en alle bezoekers genieten in de RAI in Amsterdam van ‘de gezonde Aziatische keuken’ op het VCHO-paviljoen op de Horecava.

In hal 7 van de Horecava is Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) vertegenwoordigd met een groot Aziatisch paviljoen waar tijdens de beursdagen aansprekende activiteiten worden uitgevoerd. Met als centraal thema ‘Proef Azië’ worden 5 Aziatische keukens gepresenteerd zoals Chinees, Oosterse mix, Japans en Oriëntaals. U kunt dagelijks beleven, ruiken en proeven! Ook is er elke dag een programma met workshops en kookdemonstraties. Op 9 & 10 januari wordt een exclusief 5-gangenmenu bereid door Aziatische topkoks als Heiko Antonewicz, Ricky Tang, Tso Min Cheng & Chow Wan Fung met gebruik van gezonde Aziatische producten. Het menu bestaat uit exquise gerechten die de traditionele Aziatische keukens vertegenwoordigen uit Japan, China, India en Thailand. De gerechten worden tussen 12.30-13.30 uur feestelijk gepresenteerd aan een select gezelschap van bekende personen (VIP’s) die hiervoor door VCHO zijn uitgenodigd.

Het programma wordt gepresenteerd door de bekende Chinese schrijfster Lulu Wang en door culinair journalist Eric Hellingman.

hor-logo-horecava-2017-nl-rgb-large-jpg-1199x297

De Partners van VCHO

De partners van VCHO op het Azië Paviljoen voor de Aziatische keukens zijn: Rational, Liroy, Lee Kum Kee, Yama Food Products, Levo, Kumar’s, Van der Moolen Food Group en Winterhalter. Daarnaast heeft VCHO ondersteuning gehad van de commerciële partners Main Energie, Countus, Bureau HTM, Héman, Comfort Living, Gro-Tech, De Arend Meubelen, Inbev, Laurentis, Michael & Giso, Buma, IllePapier-Service, Koenraet verzekeringen en Foodticket. De meeste partners van VCHO zijn op het paviljoen met een eigen stand vertegenwoordigd en bieden de bezoekers aantrekkelijke beursaanbiedingen en inkoopvoordelen voor de VCHO leden.

Programma Proef Azië 2017

VCHO heeft voor alle beursdagen een enerverend programma samengesteld dat grotendeels in het teken staat van ‘de gezonde Aziatische keuken’. Zo wordt voor het 5-gangenmenu gebruik gemaakt van veel gezonde Aziatische producten en sluiten de workshops die worden georganiseerd, aan op het thema. Op de 2de dag, 10 januari, introduceert schrijfster Lulu Wang haar nieuwe boek dat ook in het teken staat van de gezonde Aziatische keuken.

leeuwendansMaandag 09-01-2017 (onder voorbehoud)

12.00 – 14.00 uur: Thema ‘De Gezonde Aziatische keuken’ door Executive Chefs:

12.00 – 12.05 uur: Opening van het VCHO-paviljoen ‘Proef Azië’ met een traditionele Chinese Leeuwendans

12.05 – 12.10 uur: Presentatie film: ‘de boeiende Aziatische keuken’

12.10 – 12.15 uur: Opening VCHO paviljoen door VCHO-voorzitter dhr. Bin Yu

12.15 – 12.20 uur: Speech afgevaardigde van de Chinese ambassade

12.20 – 12.25 uur: Speech VVD kamerlid Erik Ziengs (o.v.b.)

12.25 – 12.30 uur: Cultureel intermezzo: Thaise dans en muziek

12.30 – 13.30 uur: Presentatie 5 gangen-menu ‘De gezonde Aziatische keuken’ aan VIP’s

12.00 – 12.15 uur: Presentatie voorgerecht (Japans)

12.15 – 12.30 uur: Presentatie warm tussengerecht (Chinees)

12.30 – 12.50 uur: Presentatie hoofdgerecht 1 (Indiaas)

12.50 – 13.10 uur: Presentatie hoofdgerecht 2 (Chinees)

12.30 – 13.10 uur: Bijgerecht bami (Chinees)

13.10 – 13.30 uur: Presentatie nagerecht (Chinees)

12.30 – 14.00 uur: VIPS: interviews en reacties o.l.v. Lulu Wang & Eric Hellingman

Thema workshops: ‘de gezonde Aziatische keuken’:

14.15 – 15.00 uur: Kookworkshop Indonesische keuken door Indonesia Satu.

15.15 – 16.00 uur: Kookworkshop Oriëntaalse keuken door Kumar’s.

15.15 – 16.00 uur: Kookworkshop Japanse keuken door Mo-Jo.

_dsc0055

Dinsdag 10-01-2017 (onder voorbehoud)

12.00 – 14.00 uur: Thema ‘De Gezonde Aziatische keuken’ door Executive Chefs

12.00 – 12.25 uur: boek introductie door schrijfster Lulu Wang

12.25 – 12.30 uur: Cultureel intermezzo: Thaise dans en muziek

12.30 – 14.00 uur: Presentatie 5 gangen-menu ‘De gezonde Aziatische keuken’ aan VIP’s:

12.30 – 12.45 uur: Presentatie voorgerecht (Japans)

12.45 – 13.00 uur: Presentatie warm tussengerecht (Chinees)

13.00 – 13.20 uur: Presentatie hoofdgerecht 1 (Indiaas)

13.20 – 13.40 uur: Presentatie hoofdgerecht 2 (Chinees)

12.30 – 13.10 uur: Bijgerecht bamie (Chinees)

13.40 – 14.00 uur: Presentatie nagerecht (Thais)

12.30 – 14.00 uur: VIPS: interviews en reacties o.l.v. Lulu Wang en Eric Hellingman

Thema workshops: ‘de gezonde Aziatische keuken’:

14.15 – 15.00 uur: Kookworkshop Oriëntaalse keuken door Kumar’s.

15.15 – 16.00 uur: Kookworkshop Japanse keuken door Mo-Jo.

15.15 – 16.00 uur: Kookworkshop Indonesische keuken door Indonesia Satu.

cyzhouhorecava-day-two011Woensdag 11-01-2017

Thema workshops: ‘de gezonde Aziatische keuken’:

12.00 – 12.45 uur: Kookworkshop Indonesische keuken door Indonesia Satu.

13.00 – 13.45 uur: Kookworkshop Oriëntaalse keuken door Kumar’s.

14.00 – 14.45 uur: Kookworkshop Japanse keuken door Mo-Jo.

cyzhouhorecava-day-one060

Donderdag 12-01-2017

Thema workshops: ‘de gezonde Aziatische keuken’:

12.00 – 12.45 uur: Kookworkshop Japanse keuken door Mo-Jo.

13.00 – 13.45 uur: Kookworkshop Indonesische keuken door Indonesia Satu.

14.00 – 14.45 uur: Kookworkshop Oriëntaalse keuken door Kumar’s.

cyzhouhorecava-day-two056

Gratis toegang voor VCHO leden!

Leden van VCHO krijgen gratis toegang tot de Horecava. Zij ontvangen per post 2 registratiecodes om aan te melden voor gratis toegang op de website www.horecava.nl. Op deze website kunt u ook alle informatie lezen over o.a. de openingstijden, beursprogramma & deelnemers, parkeren en reisinformatie naar de Horecava.