Uitnodiging 12-daagse studiereis naar Kuala Lumpur en Shanghai

Om nieuwe ideeën op te doen en uw ondernemingsvisie te verruimen, organiseert VCHO in oktober 2017 een 12-daagse inspirerende studiereis naar Kuala Lumpur en Shanghai. Wij vertrekken op maandag 23 oktober en komen vrijdag 3 november terug in Nederland.

 

Het veelzijdige Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (in de volksmond KL) is de bruisende hoofdstad van Maleisië. Wij hebben Maleisië als bestemming gekozen, omdat de Maleisische keuken zeer veelzijdig is. Maleisië ligt op een knooppunt van verschillende Aziatische culturen. De gemengde samenleving komt tot uiting in onder andere een heerlijke Maleisische keuken die een mix vormt van Chinese, Indiase, Arabische en Westerse invloeden.

Behalve het culinaire avontuur, gaan wij ook de natuur en cultuur van KL bewonderen. Denk hierbij aan de imposante Petronas Towers, de Batu grotten (een van de heiligste hindoeplaatsen van Maleisie) Little India en Chinatown.  

 
 
 

Het dynamische Shanghai

Shanghai, parel van het oosten, is een van de meest dynamische steden ter wereld. Deze dynamiek vind je ook terug in de horeca van Shanghai. De stad telt meer dan 60.000 restaurants. Met een gemiddelde sluiting van meer dan 350 restaurants per dag is Shanghai de stad die de grootste concurrentie in de horeca kent in China. Alleen de beste horecabedrijven overleven.

Onze bezoekadressen in Shanghai zijn zeer gevarieerd. We bezoeken de wereldklasse haute cuisine restaurants zoals Shintori, M on the Bund en de populaire restaurants South Beauty in het oude Shanghai. Ook themarestaurants staan op onze bezoeklijst, zoals Kungfu en het vegetarische restaurant Kong de Lin.

 

 

Aanmelding en kosten

De kosten voor deze reis bedragen € 2,800,- per persoon. Dit is inclusief alle vluchten en transfers, verblijf in vijfsterrenhotels, alle maaltijden, bezoeken, presentaties en sightseeings.

U kunt aanmelden tot uiterlijk 15 augustus 2017! Vol=vol. Maximum aantal deelnemers= 20 personen.

Let op:

  • Reiskosten € 2,800,- p.p. is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Er geldt een eenpersoonstoeslag van € 400,-.
  • Omdat het om een studiereis gaat, kunt u deze kosten als bedrijfskosten boeken en aftrekken bij de belasting.

Wil u uw rendement verhogen door vernieuwing? Wil u uw restaurant nog aantrekkelijker maken voor uw gasten? Ga dan mee op deze studiereis!

Download hier het aanmeldformulier en mail dit naar info@vcho.nl met een kopie van uw paspoort.

Voor meer informatie mail naar info@vcho.nl of bel naar 020 – 345 82 02.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+